9.4

183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Het was een fijne ochtend!

Fijn personeel, denken goed met je mee!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Bruidmode Outlet Store

10/12/2018

Nayomi

9

Heel erg vriendelijk en behulpzaam

Eerst zelf mogen rondkijken in de winkel en een aantal jurken mogen uitkiezen. Daarna moesten we wel even wachten voordat er een paskamer vrij kwam, maar dan zijn we direct geholpen. Na mijn eigen selectie gepast te hebben werden er nieuwe jurken aangebracht. Er wordt continu naar jouw mening gevraagd en geluisterd. Er wordt verder totaal geen druk gelegd om te beslissen.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Bruidmode Outlet Store

07/12/2018

Michelle

8

Prima.

We werden netjes geholpen.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Ann & John bruidsmode

07/12/2018

Anneli

9

Snelle service en vriendelijk personeel

Mijn trouwjurk bij Ann & John gekocht in Eindhoven (Aalsterweg) en mijn schoenen via de webshop site. Super blij mee en vriendelijk personeel, nu alleen nog wachten op september om te gaan trouwen!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Ann & John bruidsmode

07/12/2018

Mariëlle

10

Fijne vlotte ervaring

Bij het aankomen werden we meteen hartelijk verwelkomd door een dame. Zij gaf ons Info over de werking van de winkel waarna we dan zelf konden rondgaan. Bij het passen van de verschillende kleedjes kregen we ook vakkundig advies

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Bruidmode Outlet Store

07/12/2018

Thalia

9

Fijne, relaxte sfeer waar men echt zijn best doet voor je!

Ik kwam op vrijdagochtend binnen lopen, je hoeft hier geen afspraak te maken. Op zich was ik bang dat ik niet snel aan de beurt zou zijn maar dit viel heel erg mee. Binnen een half uur werd ik met mijn groepje naar een pasplaats meegenomen en daar kreeg ik allerlei jurken aangepast. Zelfs toen we dachten dat we hem hadden gevonden wilde de verkoopster nog meehelpen om te zoeken naar alternatieven. Ze heeft ook erg goed meegedacht toen ik niet meteen tevreden was met mijn favoriete jurk. Uiteindelijk heb ik mijn droomjurk gevonden!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Ann & John bruidsmode

06/12/2018

R.O.

9

Super fijne ervaring

Hele fijne dag gehad met goede hulp! De eerste jurk was direct wat ik zocht! Gezellige sfeer en mensen met ervaring. Enige nadeel is het werken zonder afspraak, op zaterdag is de wachttijd lang. Je kan wel ‘in de rij’ wachten zonder op de locatie te zijn, dus je kan in de tussentijd wat leuks doen.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Ann & John bruidsmode

05/12/2018

Nynke

10

Ruime keuze, betaalbaar en zeer goede service

In de winkel is er zeer ruime keuze en deze is heel netjes en overzichtelijk ingedeeld. Heel wat jurken hangen op paspoppen, wat direct een goed beeld geeft. De verkoopsters zijn heel vriendelijk. Je krijgt heel rustig de tijd om enkele jurken naar je smaak uit te kiezen, ze helpen met het passen, geven (eerlijk) advies en zoeken mee tot je de ideale trouwjurk gevonden hebt. De koffiehoek maakt het helemaal af 😊 Ik vond het super om hier te komen shoppen en al snel mijn droomjurk te vinden, die niet alleen prachtig maar ook betaalbaar is.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Bruidmode Outlet Store

24/11/2018

Natalie

9

Bijzondere ervaring met een hele fijne lieve verkoopster

Ik heb een hele bijzondere ochtend gehad bij jullie. De verkoopster was lief en betrokken. Ze snapte wat ik mooi vond en samen hebben we een hele mooie jurk gevonden.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Ann & John bruidsmode

23/11/2018

Femke van Wees

10

Top service!

Er werd alle tijd voor ons genomen, zelfs tot na sluitingstijd! Zeer goed en eerlijk advies in een ongedwongen sfeer. Al het mogelijke werd gedaan om me snel een 2de pasafspraak te geven gezien de dringendheid (huwelijk in enkele weken). Tegen alle verwachtingen in, op 2 weken tijd een mooie, op maat gemaakte jurk.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Vestiging

Bruidmode Outlet Store

23/11/2018

Sara

De Online Bloemist
Herikerbergweg 88
Amsterdam,  1101CM

Zondag Gesloten

Maandag 12:30 AM - 05:00 AM

Dinsdag 12:30 AM - 05:00 AM

Woensdag 12:30 AM - 05:00 AM

Donderdag 12:30 AM - 05:00 AM

Vrijdag 12:30 AM - 05:00 AM

Zaterdag Gesloten